Dania z jagnięciny i baraniny / Lamb and mutton dishes
Jagnięca rozpusta bejcowana gicz i łopatka w sosie pieczeniowym
(350g porcja)
81.00 PLN
Lamb lust: lamb shank and shoulder in gravy sprinkled
Gicz barania w sosie własnym podawana z kluseczkami góralskimi
(450g / por.)
81.00 PLN
Leg of mutton in its own juice served with highlanders dumplings
Baranina duszona w sosie własnym na bazie warzyw
(220g porcja)
70.00 PLN
Stewed mutton in own juice with mushrooms from the Chocholowska Valley
Bigos góralski gotowany na baranie
(300ml / por.)
36.00 PLN
Highland sauerkraut stew cooked in mutton stock
Pieczeń barania mielona w sosie grzybowym z kopytkami
(300g / por.)
47.00 PLN
Roast mutton with mushrooms from the Chocholowska Valley in creamy sauce with potato dumplings
Pieczeń barania z pikantnym sosem paprykowym i kluseczkami góralskimi
(300g / por.)
47.00 PLN
Roast mutton with spicy pepper sauce and dumplings highlander